Loading...

Termeni si conditii

Conditii de utilizare
Bine ati venit pe site-ul www.agro-magazin.ro
Acest site web a fost conceput cu scopul de a furniza informatii de ordin general despre compania SC. Gospodarul Matket SRL. si despre produsele si serviciile sale.
Acest site se poate folosi cu conditia respectarii prezentilor Termeni si Conditii de utilizare.
In cazul in care nu acceptati Termenii de utilizare prezentati, va rugam sa nu mai accesati acest website. Consideram ca prin continuarea utilizarii website-ului, confirmati ca ati citit si acceptat in totalitate acesti Termeni de utilizare.

Acceptarea acestor termeni si conditii
Va rugam sa acordati cateva minute lecturii atente a acestor termeni si conditii. Accesul la acest site, cat si utilizarea sa, implica acceptarea tacita de catre Dvs. si conformarea cu aceste conditii de utilizare.
Daca nu doriti sa va conformati acestor conditii si sa le respectati, nu aveti dreptul de acces pe site, dreptul de utilizare sau descarcare a informatiilor care se gasesc pe acest site.

Aceste conditii sunt susceptibile de a se schimba
SC. Gospodarul Market SRL. isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica aceste conditii de utilizare in orice moment fara nici o prevenire. Utilizarea de catre Dvs a site-ului in urma unei asemenea actualizari implica acceptarea tacita a noilor conditii, precum si respectarea lor. Acesta este motivul pentru care va recomandam consultarea acestor conditii la fiecare utilizare a site-ului. Prezentele conditii de utilizare au fost pentru ultima data revizuite la 01 februarie 2017.

Descrierea serviciilor
Agro-magazin.ro este un magazin online de prezentare a ofertei de rodenticide, raticide, erbicide, seminte, unelte gradina etc. a firmei SC. Gospodarul Market SRL. cu sediul in Bucuresti, Str. Aleea Botorani, Nr.4, Sect.5 avand urmatoarele date de identificare : Cod fiscal : 30933311 , Reg.Com J40/13692/2012.
Aceasta este firma care va va trimite produsele.
Acest site va ofera posibilitatea de a efectua o comanda online prin intermediul sistemului de cos de cumparaturi si a formularului de comanda.

Prezentarea ofertei
1. Imaginile produselor
Imaginile produselor afisate pe site-ul agro-magazin.ro sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsulpe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea diferente.

2. Descrierea produsului
Desi echipa agro-magazin.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, se poate intampla, la un moment dat, sa existe anumite greseli de redactare sau de alta natura. Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta de pe agro-magazin.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti o data cu produsul.

Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei.

Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Returnarea produsului se va face prin intermediul POSTEI ROMANE. Daca clientul doreste returnarea produsului printr-un alt curierat, va suporta diferenta de pret dintre POSTA ROMANA si curieratul ales.
Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati utilizand una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul agro-magazin.ro .

Drepturi de autor (copyright) si licenta limitata
Tot ceea ce vedeti sau auziti pe acest site ("Continutul") , de pilda, toate textele, fotografiile, ilustratiile, graficele, clipurile audio, clipurile video, si clipurile audio-vizuale sunt protejate de legislatia din Romania cu privire la drepturile de autor , precum si de catre toate tratatele internationale aplicabile in materie.
Drepturile de autor si copyright care se refera la continut, care este proprietatea grupului SC. Gospodarul Market SRL., a uneia din societatile afiliate, sau a unor terti care au cedat licente pentru materiale catre SC. Gospodarul Market SRL. Continutul complet al acestui site este protejat de copyright ca opera colectiva , conform cu legislatia din Romania si cu tratatele internationale aplicabile in materie de drepturi de autor si copyright si compania SC. Gospodarul Market SRL. este singura care detine drepturile corespondente de a selectiona, coordona, aranja, ameliora, completa, modifica, sau sterge informatiile care fac parte din continut.

Aveti dreptul de a descarca, salva, imprima si copia anumite parti ale continutului acestui site, cu conditia:

1. de a folosi continutul descarcat doar in scopuri personale, necomercial - Utilizarea acestor materiale pentru orice alte scopuri se va face numai pe baza acordului scris al companiei SC. Gospodarul Market SRL.
2. de a nu publica intreg continutul sau doar o parte a sa pe alte site-uri web
3. de a nu publica sau difuza intreg continutul sau doar o parte a sa in orice alt suport media
4. de a nu modifica sau deteriora continutul sau de a sterge sau modifica indicatiile dreptului de autor, copyright, marca inregistrata sau alte mentiuni de confidentialitate

Cu exceptia celor indicate in mod expres mai sus, descarcarea continutului acestui site nu confera nici un drept, nici un titlu privitor la continutul descarcat. Cu exceptia unei autorizari limitate, si neexclusive de utilizare a acestui site web, rezultand in mod expres din prezentele conditii de utilizare , nici o conditie inclusa in aceste conditii de utilizare
sau in acest site web nu ar trebui interpretat ca un drept de exploatare , fie el implicit sau altfel exprimat, a unui drept sau o licenta a drepturilor de autor sau de copyright, sau de marca inregistrata, de brevet sau de orice alt drept de proprietate intelectuala apartinand SC. Gospodarul Market SRL. sau oricarui alt tert .

Marci inregistrate
Toate marcile produselor sau serviciilor, precum si semnele distinctive si logourile afisate pe acest site web ("Marcile") care sunt depuse sau inregistrate sau nu sunt inregistrate apartin SC. Gospodarul Market SRL., uneia din societatile sale afiliate, sau unor terti care si-au cedat drepturile de licenta ale Marcilor catre SC. Gospodarul Market SRL. sau catre una din societatile afiliate.
Cu exceptia celor indicate in mod expres in Conditiile de utilizare , este interzisa reproducerea , afisarea, sau utilizarea de orice alta maniera a oricarei alte Marci fara a fi obtinut in prealabil acordul scris al SC. Gospodarul Market SRL.

Excluderea garantiei SC. Gospodarul Market SRL.
Acest site web poate furniza informatii dupa disponibilitati, fara nici un fel de garantie. In masura in care este posibil si legea o permite, SC. Gospodarul Market SRL. si societatile afiliate nu dau nici o garantie, expresa, tacita sau statutara, si mai ales nici o garantie implicita a posibilitatii de comercializare, a unei utilizari specifice si a non-violarii drepturilor. SC. Gospodarul Market SRL. nu constituie nici o garantie si nici nu garanteaza ca acest site web va fi disponibil in orice moment sau in orice loc sau ca operatiunile sale vor fi neintrerupte sau fara erori. SC. Gospodarul Market SRL. nu constituie garantii si nici nu garanteaza faptul ca acest continut nu este lipsit de virusi, sau de alte coduri susceptibile de a avea proprietati contaminante sau distructive. Chiar daca SC. Gospodarul Market SRL. a facut si va continua sa faca eforturi mari pentru a furniza informatii precise si actualizate, informatia publicata pe acest site web poate fi incompleta sau depasita si poate contine inexactitati sau erori tipografice , SC. Gospodarul Market SRL. nu furnizeaza nici o garantie cu privire la utilizare, validitate, exactitate, caracter actual sau fiabilitate a acestui site web sau a oricarei informatii publicate pe acest site web, sau cu privire la rezultatul utilizarii.

Limitarea raspunderii
Utilizarea acestui site web se face pe propria Dvs raspundere. In nici o imprejurare SC. Gospodarul Market SRL., filialele sale, sau oricare administrator director, sau agent nu poate fi facut responsabil de orice pierdere sau dauna directa sau indirecta provocata de accesul la site sau legata de acces, de utilizarea sau lipsa aptitudinii de utilizare a acestui site web sau de increderea Dvs fata de informatiile furnizate de acest site. SC. Gospodarul Market SRL. nu poate fi facuta responsabila de erorile sau omisiunile posibile din continutul acestui site.
Aceasta se aplica la orice referinta la produsele si serviciile furnizate de SC. Gospodarul Market SRL. Aceasta constituie o limitare globala a raspunderii care se aplica tuturor acestor pierderi si daune de orice fel, fie ele directe sau indirecte, generale, speciale, accidentale, consecutive, exemplare sau altele, inclusiv pierderea de date, de venituri sau beneficii. Aceasta limitare a responsabilitatii este aplicabila in orice caz, fie ca presupusa raspundere e bazata pe un contract, pe neglijenta, prejudiciu, raspunderea stricta sau cauzala, sau agravata sau pe orice alta baza , chiar daca un reprezentant autorizat al SC. Gospodarul Market SRL.sau al unei din filiale a fost avizat sau ar fi trebuit sa stie de asemenea posibile daune.

Dispute si conflicte
Orice conflict aparut intre SC. Gospodarul Market SRL. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de pe raza firmei SC. Gospodarul Market SRL.

Politica de confidentialitate

Legaturi catre alte site-uri
Acest site contine hiperlinkuri catre site-uri web , care nu sunt exploatate de catre SC. Gospodarul Market SRL. Aceste hiperlinkuri sunt furnizate cu scop informativ si nu implica nici o recunoastere sau raspundere privitoare la materialul continut de aceste site-uri web ale unor terti si nici o relatie cu operatorii acestor site-uri. SC. Gospodarul Market SRL. nu controleaza aceste site-uri web si nu e in nici un fel raspunzatoare de continutul lor. Accesati si utilizati aceste site-uri pe propria Dvs raspundere.

Confidentialitate
SC. Gospodarul Market SRL. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Prin completarea formularului de inscriere pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei SC. Gospodarul Market SRL. (operator de date cu caracter personal nr. 9830/2008), care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC. Gospodarul Market SRL. si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informati, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.agro-magazin.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC. Gospodarul Market SRL. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., anual, SC. Gospodarul Market SRL., in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. SC. Gospodarul Market SRL. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie. SC. Gospodarul Market SRL. nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru informare si support referitoare la politica de confidentialitate, ne puteti contacta la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. SC. Gospodarul Market SRL. poate, din proprie initiativa sau la cererea Dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci când nu mai doriti sa figurati în baza noastra de date.

Informatii referitoare la produse
Orice informatie continuta de site sau la care se face referire este destinata doar prezentarii companiei SC. Gospodarul Market SRL., precum si a produselor si serviciilor acesteia, si nu poate fi interpretata altfel. Pentru a obtine sfaturi specifice sau legate de modul de folosire a produselor si serviciilor noastre, va rugam sa contactati direct compania SC. Gospodarul Market SRL. Persoanele care intentioneaza sa foloseasca un produs pentru protejarea culturilor sau a semintelor trebuie sa citeasca si sa urmeze instructiunile care apar pe ambalajul si eticheta produsului si sa se conformeze legislatiei si reglementarilor in vigoare cu privire la utilizarea acelui produs. Inaintea folosirii oricarui produs fitosanitar, asigurati-va ca e inregistrat in tara Dvs.

Garanţia calităţii
Întregul sortiment de seminţe pe care îl oferim este testat în ceea ce priveşte coeficientul de germinaţie şi este însoţit de certificate de calitate. Coeficientul de germinaţie este în limitele standardelor EU, pentru fiecare specie în parte.
Descrierile caracteristicilor varietăţilor din acest catalog sunt conforme cu specificaţiile oferite de producător.
Orice poză de pe eticheta înfăţişează doar specia, varietatea putând fi diferită faţă de imagine prin nuanţe de culoare, formă sau mărime.
Nu se poate garanta o lipsă totală de boli, în ciuda luării tuturor măsurilor rezonabile împotriva agenţilor patogeni.
Nici o livrare nu este posibilă înainte de terminarea testelor care atestă calitatea materialului săditor.

Obligaţii şi responsabilităţi
Performanţele şi culoarea varietăţilor pot varia în funcţie de zona geografică şi condiţiile de creştere.
Perioada de vegetaţie depinde de metoda de semănare/plantare, densitate, epoca de semănat şi condiţiile pedoclimatice locale.
Este responsabilitatea cumpărătorului să stabilească dacă seminţele sunt potrivite pentru condiţiile sale de cultură.
Producătorul trebuie să utilizeze aceste seminţe conform cu propriile sale cunoştinţe şi în funcţie de condiţiile locale pedoclimatice.
Obligaţiile furnizorului de seminţe de a compensa pierderile şi daunele sunt strict limitate la achitarea contravalorii seminţelor sau înlocuirea acestora.
Nu va fi inclusă nici un fel de sumă pentru daune incidentale sau de consecinţă, pentru sumele cheltuite în utilizarea sau cultivarea acestor seminţe, nici pentru recoltarea produsului rezultat din aceste seminţe.
Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de pierderi datorate bolilor germinative.
Pentru daunele produse în timpul transportului, firma care se ocupă de livrare este răspunzătoare.
Orice reclamaţie privind aspectul exterior sau puritatea seminţelor se va face în maximum 3 zile de la data intrării produsului în posesia cumpărătorului, iar reclamaţiile cu privire la germinarea seminţelor se vor face in maximum 7 zile după perioada normată de germinare.
Toate reclamaţiile trebuiesc însoţite de dovada achiziţiei produsului – bonul fiscal sau factura.
Odată cu comandarea produselor, se consideră ca aţi acceptat termenii si condiţiile noastre.
Odată cu achiziţia şi intrarea în posesie a mărfii, clientul trebuie să respecte Normele de igienă şi Normele de Protecţia Muncii de pe ambalaj, completate cu cele de mai jos.

Parteneri
SC. Gospodarul Market SRL. are contracte de revanzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

Greseli de tiparire
SC. Gospodarul Market SRL. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Taxe suplimentare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC. Gospodarul Market SRL. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Disponibilitate pe plan mondial
Din pricina legislatiei si reglementarilor diferite de la o tara la alta, anumite produse sunt disponibile in anumite tari si nu sunt in altele. Acest site contine referinte, sau referinte incrucisate, cu privire la produse, programe, servicii ale SC. Gospodarul Market SRL. care sunt disponibile in tara dumneavoastra. Consultati reprezentantul SC. Gospodarul Market SRL. local sau contactati SC. Gospodarul Market SRL. daca aveti intrebari cu privire la disponibilitatea unor produse, programe sau servicii in tara Dvs.

Dreptul de a modifica acest site web
SC. Gospodarul Market SRL. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul cat si functionalitatea acestui site web in orice fel, sau de a limita accesul la acest site web, sau de a inchide acest site web in orice moment pentru orice motiv pe care il va considera oportun, fara notificare prealabila, si nu va fi cu nimic raspunzatoare de posibilele consecinte ale unor asemenea schimbari.

Acord complet
Prezentele Conditii de utilizare constituie acordul complet intre Dvs si SC. Gospodarul Market SRL. cu privire la accesul pe site si la utilizarea acestuia.

Log in

create an account