Loading...

Politica de confidentialitate

Toate datele personale, pe care ni le furnizati, in calitate de utilizator/vizitator, beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii, in conditii optime, de servicii asociate site-ului agro-magazin.ro
Site-ul agro-magazin.ro este operat de catre societatea comerciala SC Gospodarul Market SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Aleea Botorani, Nr.4, Sect.5, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 40/13692/2012.
Agro-magazin.ro utilizeaza si salveaza datele clientilor sai, doar pentru uz intern si afisarea de informatii personalizate pentru securitatea maxima a site-ului.
SC Gospodarul Market SRL si agro-magazin.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza tertilor adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal . Va respectam drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Agro-magazin.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza orice material de pe site fara o notificare prealabila.
Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar agro-magazin.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
Pentru orice informatii suplimentare si suport va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., iar pentru sesizari si reclamatii la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Log in

create an account