Loading...

Despre noi

SC. Gospodarul Market SRL. este o companie infiintata in anul 2007, avand ca principal domeniu de activitate, comercializarea produselor fitosanitare (erbicide, insecticide, fungicide, acaricide, tratament samanta, produse de igiena publica, produse de tratare a vinului, ingrasaminte, seminte etc.), a produselor horticole, a uneltelor de gradinarit si a hranei pentru animale (hrana uscata si umeda pentru animale de companie, concentrate si furaje pentru animale de ferma) si a produselor de pet-shop. Faptul ca provenim din randul horticultorilor, ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile dumneavoastra, sa va venim in intampinare cu produse diverse, bune calitativ si poate cel mai important, la preturi corecte in raport calitate pret, precum si consultanta de specialitate care sa va ajute in organizarea si alegerea celor mai bune produse si solutii pentru a produce culturi de calitate, productive si competitive.
Domeniul agricol este intr-o continua schimbare, consumatorii in fiecare an au alte preferinte si asteptari legate de calitatea si varietatea produselor, de aceea partenerii sau clientii nostrii, trebuie sa aiba parte de informatii noi (tehnologii de cultivare, noutati in domeniu, noile legislatii etc.), produse noi (seminte care sa corespunda noilor schimbari climatic si solului fiecarei zone in parte, material saditor, pesticide care sa corespunda noilor norme fitosanitare, tehnologii de irigare, etc.) tot mai performante, care sa-i ajute sa faca fata acestor schimbari si sa ii mentina competivi pe o piata unde produsele straine le fac concurenta.
A munci nu este o rusine ci o cinste, deoarece prin munca poti sa te ridici si sa spui mandru ca ai reusit sa realizezi ceva in viata. Nu mai ramane decat sa va uram succes in afacerea voastra, si vom fi onorati sa va avem parteneri sau client.
Pentru toate motivele enumerate mai sus, firma noastra a decis infiintarea acestui magazin online care sa vina in intampinarea dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti tot ce aveti nevoie in domeniul agricol fara a mai pierde timp prin magazine in cautarea produselor, deoarece noi stim ca timpul mai ales in domeniul agricol este foarte pretios.

Cu respect,
logo

Log in

create an account