Loading...

Milbeknock - 50 ml

Evaluare: Nu a fost evaluat încă Producator: SumiAgro
Preț vânzare: 38,50 lei
in stoc.gif
  • Descriere
  • Recenzii

Detalii produs 
Milbeknock EC este un insecto-acaricid folosit impotriva acarienilor ( paianjenul rosu comun ), cu un mod unic de actiune, diferit de cel al acaricidelor conventionale. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm, combate un spectru larg de acarieni dar si unele insecte cum ar fi: musculita alba de sera, afide, lepidoptere, cicade, minatoare, trips, nematozi, etc.

Modul de întrebuinţare : se aplica la urmatoarele culturi:

Cultura

Nume daunator

Doza

Castraveti

Paianjenul rosu comun

0.075%

Livezi de mar

Acarianul rosu al pomilor
Minierul marmorat

0.750 l/ha in 1500 l apa

Vita de vie

Paianjenul rosu comun

0.075%


Mod de actiune
Milbeknock EC este un insecid-acaricid formulat pe baza unei substante naturale, obtinuta prin fermentare din bacteria Streptomyces hygroscopicus. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm.
Milbeknock EC combate un spectru larg de acarieni in toate stadiile de dezvoltare (ou-larva-nimfa-adult) si are efect pe o perioada indelungata, circa 40-50 de zile. De asemenea, prezinta actiune insecticida asupra mai multor daunatori. patrunde translaminar in plante si nu este afectat de ploi si de temperaturile din timpul aplicarii.


Mod de utilizare
Se recomanda ca stropirile sa se faca uniform. Se vor folosi cantitati de apa la hectar, specifice pentru fiecare cultura si stadiu de vegetatie. Momentul de aplicare este dupa aparitia paianjenilor daunatori. Efectul maxim se obtine atunci cand tratamentul se efectueaza la inceputul infestarii, cand numarul de adulti pe planta este redus. Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente se va alterna cu alte produse acaricide cum ar fi Nissorun 10 WP, Novadim Progress, Envidor.

Compatibilitate
Produsul nu se va amesteca cu zeama bordeleza, polisulfuri si produse pe baza de sulf, diclofluanid, captan sau TMTD. Pentru orice alte combinatii, se va face în prealabil un test de compatibilitate fizico-chimica.

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Log in

create an account