Loading...

Novadim Progress - 1L

Evaluare: Nu a fost evaluat încă Producator: Cheminova
Preț vânzare: 64,00 lei
in stoc.gif
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici
Novadim Progress este in insecticid acaricid cu actiune sistemica, de contact si de ingestie. Substanta activa este absorbita rapid de catre planta si translocata in interiorul acesteia. Actiunea consta in intreruperea impulsurilor nervoase catre sistemul nervos al insetctei.

Mod de actiune
Novadim Progress prezinta actiunea avand efect asupra insectelor atat la preluarea sa prin contact cat si prin ingestie. Produsul combate daunatorii in toate fazele de dezvoltare (larva, nimfa, adult). Novadim Progress asigura o protectie eficace impotriva insectelor cu aparat bucal de rupt si masticat, cat si a celor care inteapa si sug seva. Actiunea sa consta in blocarea aceticolinesterazei la nivelul sistemului nervos. Produsul prezinta si efect acaricid.


Mod de utilizare
La tratamentele prevegetative din pomicultura produsul se aplica la temperaturi de peste 0º C. Cantitatea de solutie utilizata va urmari o imbaiere cat mai buna a pomilor. Novadim Progress se poate combina cu piretroizi de sinteza pentru marirea rapiditatii de actiune. In vederea mentinerii sub control a unui spectru larg de insecte, se recomanda a fi inclus in scheme tehnologice de combatere, in alternanta cu Mospilan, Nissorun.
Novadim Progress nu este fitotoxic pentru plantele de cultura la dozele recomandate. Se va evita aplicarea in timpul infloritului deoarece este toxic pentru albine.


Modul de întrebuinţare : se aplica la urmatoarele culturi:

Cultură

Nume dăunător

Doză

Grau

Plosnita cerealelor

3 l/ha

Rapita

Gandacul aramiu

1.5 l/ha

Pajisti

Omida de stepa

3 l/ha

Lucerna

Complex daunatori

1.5 l/ha

Arbori izolati si de aliniamente

Omida stejarului
Omida dudului

0.1%

 

Mar

Viermele merelor

0.075%

Afide

0.075-0.1%

Paianjenul rosu

1 l/ha

Prun

Paduchele cenusiu

0.075-0.1%

Cires

Musca cireselor

0.75 l/ha

Tomate

Omida fructelor   

2 l/ha

Ceapa

Ceapa

0.2%

Varza

Buha verzei

0.2%
Vita de vie

Paianjenul rosu comun

0.8-1 l/ha


Insecte si acarieni combatuti
Tripsul tutunului, Musca cireselor, Plosnita cerealelor, Viermele merelor, Paduchele cenusiu, Gandacul aramiu, Omida fructelor, Buha verzei.

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Log in

create an account