Loading...

Politica de returnare

Orice client care achizitioneaza produse de pe magazinul online www.agro-magazin.ro are posibilitatea returnarii produsului sau produselor conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Notificarea privind dorinta de a returna produsul se face doar in scris la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului.
Produsul trebuie returnat exact in starea in care a fost primit, in acelasi ambalaj, fara a avea urme de uzura, deterioarare sau alte probleme. Produsele se vor trimite inapoi in forma completa ( produs, certificat de garantie, manual de utilizare, fise tehnice si factura in original ) facand dovada ca produsul a fost achizitionat de pe magazinul online www.agro-magazin.ro.
In cazul in care clientul doreste schimbarea produsului cu unul nou, trebuie specificat in e-mail noul produs. In cazul in care clientul doreste returnarea banilor, pe adresa de e-mail se va trimite contul unde urmeaza a fi transferati banii.

NU SE POT RETURNA URMATOARELE PRODUSE:
Nu pot fi returnate nici un produs care are statusul DEPOZIT FURNIZOR, deoarece aceste produse nu se alfa in stocul companiei Gospodarul Market SRL, ele venind pe comanda la cererea clientului.

COSTURILE DE RETURNARE
Costurile de returnare vor fi suportate de catre client in totalitate si se va face doar prin curier rapid, nu prin POSTA ROMANA. Returnarea banilor se face in termen de maxim 30 de zile de la data primirii e-mailului cu notificarea privind returnarea produsului. Clintul are obligatia de a impacheta corespunzator produsul pentru a nu avea de suferit in timpul manipularii de catre firma de curiarat.
Daca clientul doreste ridicarea produsului prin firma noastra de curierat costul ridicarii acestuia va fi calculat astfel : 
1. Clintii din tara : 10 lei ( taxa curierului de ridicare colet ) + 18.7 lei pentru primul Kg ( taxa de transport ) + 1 lei / Kg suplimentar.
2. Clientii din Bucuresti si Ilfov* : 10 lei ( taxa curierului de ridicare colet ) + 10 lei pentru primul Kg ( taxa de transport ) + 1 lei / Kg suplimentar.
*Ilfov : Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu.
Daca clientul a beneficiat de transport gratuit la primirea coletului, din valoarea produsului returnat Gospodarul Market SRL, va opri contravaluarea trimiterii coletului. Aceasta suma nu se va retine din suma rambursata in urmatoarele cazuri:
- daca produsul primit de client ( cel care se doreste a fi returnat ) a avut specificatiile gresite sau poza nu apartinea produsului.
- daca din greseala operatorului clientul a primit un alt produs fata de cel comandat.

NOTA INFORMATIVA
In cazul in care produsul/produsele returnate vin cu urme de uzura sau incomplete, compania Gospodarul Market SRL isi rezerva dreptul de a decide daca suma returnata va fi completa sau partiala, in functie de daunele cauzate, sau poate chiar sa refuze acceptarea produsului.
Pentru produsele ridicate de la sediul companiei, perioada de returnare a produselor este de maxim 48 de ore. Orice produs care este ridicat de la sediul companiei este testat pentru a face dovada functionarii sau calitatii.
Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare se aplica doar persoanelor fizice in maxim 30 zile de la primirea produsului si doar daca livrarea se face prin curier rapid.
Pentru orice alte informatii suplimentare privind politica de returnare, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0769.988.830.

Log in

create an account