Loading...

Modalitati de livrare si plata

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate in toata tara prin curierat rapid in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, in cazul in care produsul nu se afla in stoc termenul de livrare depinde de furnizor. De asemenea, daca se specifica o alta data de livrare de catre cumparator, vom livra produsele la acea data. Produsele sunt ambalate pentru a nu suferi nici un fel de dauna in urma manevrari executate de terti.

Dupa expedierea comenzii catre noi, veti fi contactat telefonic pentru confirmare, la numarul specificat in formularul de inregistrare, (de aceea este foarte important ca numarul de telefon specificat sa fie valid). Unul dintre operatorii nostri va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

I. COMENZILE VOR FI ONORATE ASTFEL

1.   Comenzile cu valoare cuprinsa intre vor fi trimise prin Curierat Rapid, iar cumparatorul va suporta costul transportului in valoare de 18.7 lei pentru primul kg / destinatie NATIONAL* si 10 lei pentru primul kg / destinatie BUCURESTI si ILFOV ** + pentru fiecare KG / destinatie suplimentar se adauga 1 lei.

2.   Comenzile cu valoarea  vor fi trimise prin Curierat Rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre AGRO-MAGAZIN.RO, clientul platind doar taxa de greutate de 1 lei + TVA / Kg.

* NATIONAL : sate, comune, localitati, orase (
ATENTIE !! Pentru a veni in sprijinul cumparatorului nu exista limita de KM suplimentari, adica se poate trimite oriunde in tara fara taxe suplimentare. Prin aceasta firma noi acoperim intreaga tara, fara a fi taxat in functie de distanta sau arie de acoperire.)

** ILFOV : Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu.

Transportul nu este gratuit pentru urmatoarele categorii de produse chiar daca valoarea comenzii este de peste 699 lei respectv 499 lei : Seminte profesionale, Ingrasaminte, Pamant, Furaje si Concentrate, Seminte grau, Seminte orz, Seminte rapita, Seminte floarea soarelui, Seminte plante furajere, Rezervoare de apa,Rezervoare combustibil, Rezervor pesticide, Ingrasaminte foliare, Biostimulatori de crestere, Accesorii, Seminte Sorg, Seminte Soia, Ingrasamant pentru sol,Nutreturi & Premix-uri, Seminte orzoaica, Seminte triticale, Seminte secara.

II. ISTORICUL PICTOGRAMELOR
Mai jos va este prezentata semnificatia fiecarei pictograme care indica cat de repede poate fi achizitionat produsul.
 

  Comanda este disponibila pentru ridicare sau trimisa firmei de curierat rapid in 24h-48h din momentul confirmarii.
  Comanda este disponibila pentru ridicare sau trimisa firmei de curierat rapid in 72h din momentul confirmarii.
  Comanda este disponibila pentru ridicare sau trimisa firmei de curierat rapid in 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii.
  Comanda este disponibila pentru ridicare sau trimisa firmei de curierat rapid in 7 zile lucratoare din momentul confirmarii.


III.
MODALITATI DE PLATA
1.  NUMERAR : Plata cu numerar se face in lei. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin e-mail.
2.  BILET la ORDIN si VIRAMENT BANCAR  (Ordin de plata): pentru clientii care au incheiat un contract de colaborare cu SC. Gospodarul Market SRL.

Log in

create an account