Loading...

Cum cumpar

Organizarea informatiei in magazinul virtual

Produsele din acest magazin virtual sunt organizate pe categorii si subcategorii. In paginile categoriilor si subcategoriilor de produse gasiti liste cu produsele din aceste categorii sau subcategorii cu informatii sumare despre produse (imagine, pret, scurta descriere). Fiecare produs are o pagina cu toate informatiile in detaliu.

Cum cumpar?

Comanda minima, indiferent de produse, care poate fi facturata este 100 ron, pentru comenzi mai mici decat aceasta suma se ofera doar bon fiscal!


Pentru cumpararea de seminte, unelte de gradinarit, erbicide, fungicide, insecticide sau orice alt produs de pe website-ul www.agro-magazin.ro, este necesara urmarirea a cinci pasi simpli, detaliati in cele ce urmeaza.

Pasul 1
Navigheaza prin website si alege produsele pe care doresti a le comanda apasand pe butonul "Adauga in cos". In dreapta vei vedea ca valoarea cosului de cumparaturi se modifica cu fiecare produs adaugat. De asemenea se va modifica si transportul.

Pasul 2
Dupa finalizarea cumparaturilor, apasa pe butonul "Cos de cumparaturi". Ve fi directionat catre o pagina ce contine o lista cu produsele adaugate de tine in pasul anterior. De aici se poate modifica cantitatea dorita, se mai pot adauga sau sterge produsele. Odata finalizat, vei apasa pe butonul din josul listei, partea din dreapta, buton pe care scrie "Inainte".

Pasul 3
In noua pagina deschisa sunt prezentate optiunile, asadar iti poti face un cont, completand formularul de adresa si datele personale, te poti loga daca ai deja un cont, sau poti alege metoda de comanda rapida, unde vei fi redirectionat catre completarea unui formular cu datele personale. Important este ca datele sa fie completate corect, semintele sau accesoriile comandate nu vor mai ajunge la dumneavoastra in caz contrar.

Pasul 4
Sunteti redirectionati prin apasarea butonului "Inainte" de la pasul anterior catre o noua pagina de adrese. Aici se poate stabili o noua adresa (in cazul in care doriti ca adresa de facturare sa fie alta decat adresa de livrare). Apasand pe butonul "Inainte" se ve selecta curierul. Recomandam pentru clientii din zonele rurale alegerea curierului Posta Romana, tarifele fiind aici mult mai mici.

Pasul 5
Reprezinta finalizarea comenzii. Este necesara alegerea unei modalitati de plata, momentan fiind disponibila doar plata la livrare, in sistem ramburs. Apoi toate comenzile se pot verifica, utilizatorul avand tot timpul informatiile referitoare la stadiul in care se afla comanda lui. Se trimite un e-mail de confirmare catre utilizator.

Pentru alte detalii sau nelamuriri, ne puteti contacta la adresa si telefonul de pe pagina de contact.
 

Comanda telefonica

 
Pentru comenzi telefonice sunati la numarul de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda: 0769.988.830


Programul nostru de lucru


PRELUARI COMENZI: Luni - Duminica de la 08:00 la 20:00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.

Log in

create an account